Medryttarhäst sökes till rutinerad .. ung vuxen

  • Annonsid: 1329748
  • 4 månader sedan
  • 221 Visningar
  • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej! Jag är en 19årig tjej som nu efter två års paus saknar hästar mer än något och söker medryttarhäst.

Jag har hållt på med hästar sedan jag var 6 år och har alltid tyckt det vart roligt med krångliga hästar och utmaningar inom ridningen. Jag fick en egen ponny när jag var 14 och det blev minst sagt en utmaning. Det var en väldigt speciell valak jag tagit mig an men han lärde mig otroligt mycket både om hur man hanterar hästar som hästar och hur man håller balansen när en soptunna ser läskig ut. Vi byggde upp ett fantastiskt band och tränade och tävlade lite lätt i både hoppning och dressyr.

Vår resa tog slut förra året, när jag var 18 då skola och jobb tog upp alldeles för mycket av min tid och jag hade inte tid att ha en häst 7 dagar i veckan. Efter det la jag ridskorna på hyllan men nu efter studenten och en jobbpaus i Norge är jag väldigt redo att sätta dom i användning igen. Jag flyttar hem till Göteborg i september. :)

Jag söker i princip vad för häst som helst, det måste inte vara någon superhäst, sålänge jag får rida är jag jättenöjd. Jag är ganska lång, 177, så någon tunn ponny är kanske inte aktuellt direkt. Men du som ägare vet förmodligen vad din häst klara, jag har ridit islandhäst och ponny med denna längden utan problem, hästen jag ägde var en maxad d-ponny (med väldigt stor manke) och jag har inte växt sedan dess.

Hoppas jag låter som ett alternativ!
Mvh Hanna

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad