Medryttarhäst sökes Umeå

  • Annonsid: 1480956
  • 19 dagar sedan
  • 47 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround, Dressyr, Hoppning
  • Mankhöjd:
    165 cm

MEDRYTTARHÄST SÖKES (Umeå)
Hej där ute!
Jag söker efter en trevlig häst att få hjälpa till med några gånger i veckan. 🐴 Jag heter Charlotte, är 24 år gammal och har hållit på med hästar hela livet! Har haft egna hästar från att jag var 10 år, allt ifrån islandshästar till hopphästar/unghäst. Har tränat och tävlat hoppning tidigare och tycker det är superkul så vore ett jätteplus om hästen tycker om att skutta ibland!

Senaste två åren har jag varit medryttare men då den senaste flyttat för långt bort är jag återigen på jakt efter en häst att få greja med. Jag värdesätter lugna och långa stallkvällar, massa mys med hästen och härliga uteritter. Är ansvarsfull och noggrann och sköter såklart även stallsysslor som hör till. Skulle gärna träna dressyr och hoppning emellanåt om den möjligheten finns. Jag ser gärna att jag som medryttare har nära kommunikation med dig som ägare och att vi tillsammans kan sätta upp mål som du anser är lämpliga för din häst.

Finns gott om referenser samt filmer på när jag rider/hoppar! Har bil och körkort så kan köra en bit för rätt häst.

Skicka meddelande om du tycker jag låter intressant så pratar vi mer 😃
Mvh Charlotte

First ad
Kontakta annonsör

 Umeå, Västerbottens län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad