Medryttarponny/häst sökes

 • Annonsid: 1480460
 • en månad sedan
 • 74 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej, jag heter Caitlin och söker medryttarponny eller storhäst ca 2 ggr i veckan. Jag är 14 år gammal och 160cm lång. Jag söker en c-ponny, d-ponny eller storhäst som jag kan sköta om, rida och utvecklas med.

  Jag rider just nu 1 gång i veckan på GFRK som jag gjort i drygt 5 år men jag vill spendera mer tid i stallet och på hästryggen. Jag älskar all typ av ridning och hantering i stallet. Jag är väldigt ansvarsfull och noggrann.

  Jag kommer att ta hand om hästen som om det vore min egna häst. Min mamma har hästvana så skulle det behövas kan hon hjälpa till men tanken är att jag ska klara mig själv. Finns det möjlighet att träna för tränare eller åka ut och tävla så vore det toppen men absolut inget måste.

  Om ni tror att jag skulle passa till eran häst eller känner någon som har en häst som skulle passa mig får ni gärna skicka ett meddelande. Antingen här på Hästnet eller till mitt nummet 0760823349.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad