Medryttarponny/häst sökes!

 • Annonsid: 1564120
 • en månad sedan
 • 50 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Ingrid och är 12 år. Jag söker nu en medryttarhäst eller ponny, minst en C-ponny. Jag har ridit i ungefär åtta år, och är trygg på hästryggen. Jag har ridit alla sorters hästar, busiga, pigga osv.
  Jag letar efter en snäll medryttarhäst, ungefär 1-2 dagar i veckan runt Stockholm. Allra helst en häst som jag lite senare kan tävla lite, när man får pga corona. Min mamma hade häst när hon var liten, så hon har en del hästerfarenhet. Men, jag vill gärna ha en tränare som kan hjälpa mig att utvecklas!

  Att vara i stallet/ridbanan är det bästa jag vet, jag gillar mest att hoppa och att rida ut, men dressyr funkar bra likaså. Jag har hoppat ungefär 90 cm, men vill utvecklas och som mål kunna hoppa ca 110 cm efter ett långvarigt samarbete!
  Jag har den mesta utrustningen, men sadel, träns, benskydd och det viktigaste utrustningen för hästen måste finnas!
  Hör av er om jag låter som en bra ryttare för just din häst! Då kan vi också prata om provridning, vilket jag gärna vill göra för att lära känna hästen!
  Hoppas verkligen att jag hittar någon/någon hittar mig! Ha det bra!
  Mvh Ingrid :)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad