Medryttarponny i sollentuna sökes

  • Annonsid: 1320238
  • 4 månader sedan
  • 109 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!

Jag heter Alma Ekelund och jag fyller 13 år i augusti och jag söker en medryttarhäst.

Jag rider på ridskola sedan fem år tillbaka och utöver ridlektioner två dagar i veckan deltar jag ofta i tävlingar i både hoppning och dressyr. Jag har även gått flera kurser i terräng, hoppning, dressyr och teori samt varit skötare på ponnys i stallet. Jag har också gått på ridläger varje år sedan jag började på ridskola och brinner för allt som har med hästar att göra. Jag hoppar Lätt E på tävlingar och har även hoppat 80-banor flera gånger. Jag behärskar alla gångarter, kan fatta galopp från både skritt och trav och jobbar mycket med att rida hästen i form. Jag kan göra sidvärtsförande rörelser såsom skänkelvikningar och framdelsvändningar och har precis börjat lära mig öppnor.

Jag har erfarenhet av att rida många olika typer av hästar, såväl riktigt pigga som de lite mer tröga, men föredrar de lite mer pigga. Jag är orädd av mig, har en bra dressyrsits, är följsam i hoppningen och får ofta höra att jag är mjuk i handen.

Jag bor i Sollentuna och söker en medryttarhäst som jag ta mig till genom att åka kommunalt. Jag har en hästkunnig mamma som kan hjälpa till på helger vid behov och i början innan jag och hästen har lärt känna varandra, men helst ska jag kunna vara ensam i stallet. Jag vill också ha möjlighet att träna dressyr och/eller hoppning och inte bara rida ut. Jag är 162 cm lång och väger ca 45 kg så jag tänker mig att en D-ponny, en maxad C-ponny eller en mindre häst skulle passa mig.

Om det här låter intressant så hör gärna av er till mig! Lättast når man mig på 070-2605993.

Hälsningar
Alma

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad