Medryttarponny sökes

 • Annonsid: 1520598
 • 3 månader sedan
 • 117 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag heter Ruth och är född 2007, dvs jag 13 år. Jag älskar hästar och det är något som jag vill hålla på med hela mitt liv. Min dröm är att någon dag skaffa egen ponny eller häst. Jag rider mest D-ponnysar men har även ridit C-ponnyer och storhästar. Jag rider 2 gånger i veckan på Compass sportryttarklubb som ligger i Nacka och jag är även med på hopptävlingar så ofta jag får chansen. På Compass SRK finns det någonting som kallas för TUK (talangutvecklingskoncept) vilket jag en del av. Det innebär bla att man rider samma häst på både träning och tävling. Vi kör dressyr, markarbete, hoppning och terräng. Jag har hoppat upp mot 90 cm och känner mig trygg på den nivån men vill gärna nå ännu högre :) Vi tar även hand om hästen, fixar innan och efter lektion, mockar och annat som hör stalllivet till.
  Jag söker en stor C-ponny eller D-ponny att hjälpa till att ta hand om och rida. Det vore en dröm att få bli medryttare till en snäll och rolig ponny med mycket personlighet!
  Hör gärna av dig via Hästnet med frågor eller om du vill se videos när jag rider/veta mer om mig.
  Mvh
  Ruth

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad