Medskötare/tränare/ryttare sökes

 • Annonsid: 1531074
 • 2 månader sedan
 • 559 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag och min arab valack Elvis (14 år) söker efter ytterligare en person till vårat "team" för längre samarbete.
  Vi letar efter någon som sätter relation före prestation - någon som uppskattar umgänget med hästar och som sätter hästens bästa främst. Kanske du som tycker om hästar och som vill komma ut i naturen och bara vara. Eller du som kanske blivit rädd/osäker för att rida men som ändå saknar hästar och det runtomkring. Du behöver ha vana/erfarenhet av att hantera hästar sedan tidigare, men du behöver inte vara skolad i ridning.
  Elvis och jag tränar mest från marken - långtygling, promenader, trickträning etc. Elvis är klickertränad och tränas belöningsbaserat.
  Vi önskar hjälp 1-några dagar i veckan med allt som hör stallet till - pyssel, packa hö, fodringar, promenader/motion/träning, mocka etc. Vill man lära sig långtygling, klickerträning och/eller hästmassage finns möjlighet till det.
  Vi finns på lösdrift lite utanför Stockholm - Värmdö kommun. Buss stannar utanför stallet, men körkort och bil är ett plus då antal turer varierar.
  Hör av dig om det låter intressant eller om du har frågor!
  //Jessica & Elvis (gärna sms 073-769 40 36)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Gustavsberg, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad