Meriterat avelssto som givit toppavkommor säljes!Silver

 • Annonsid: 1286282
 • 6 dagar sedan
 • 1493 visningar
 • 15 följare
50 000 kr
Sammanfattning
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Mankhöjd (cm):
  160
 • Inriktning:
  Dressyr
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2008
 • Färg:
  Brun
 • Hästens namn:
  Zinfandel Vena
 • Länk till Blup:
  Länk

Zinfandel har precis fölat (14/5), vilket gick lätt och smidigt, och är snart tillgänglig för ombetäckning. Vi ombesörjer betäckning på köparens bekostnad. Hon är tillgänglig för leverans omgående när fölungen är transporterbar, om en överenskommelse träffas gällande hållandet av fölungen, alternativt när fölet är avvant.

Zinfandel är momsad och kostar 50000SEK inkl. moms. Vid intresse är även fölungen är till salu.

Zinfandel är inriden, men vi kan inte lämna några garantier på ridbarhet idag.

Zinfandel Vena är diplomsto och är efter fantastiska Belissimo M som i höstas blev årets hannoveranerhingst!
Hon är selektionssto och har tilldelats 2-stjärnig prestationsklass och tog sitt gångartsdiplom på 798897=48p med avdrag på typen för sin lilla storlek.
Ingen av Zinfandels syskon eller dess avkommor har blivit lika små som henne, ej heller hennes avkommor som alla mäter över 170cm som vuxna.
Filmer finns på var avkomma och där går även att se Zinfandel, hennes egen fölvisning finns på vår hemsida.

Hon har lämnat oss fantastiska föl och har alltid blivit dräktig lätt. Hon bär sina föl med lätthet.
Zinfandel bör vara A-berättigad när Hurricane gått sitt treårstest. När ytterligare en avkomma uppnått minst fyra förärvningspoäng är hon ELITberättigad.

Modern, No Doubt, är diplomsto och selektionssto och har lämnat 5 avkommor. Två av dem är klass I-ston, en är klass I-vallack, och Xanadoo Vena (e. Topaasch) som har tilldelats diplom, är selektionssto och har deltagit både i Riksstoutställningen och i 3-årschampionatet och nu har placeringar i Int I. Xanadoo är ett 3-stjärnigt prestationssto. Mormors mor, Filippa, har lämnat en avkomma, Hat Trick, som varit i final i Breeders Trophy och senare placerat sig i Msv hoppning.

Avkommor: 
Diorissima Vena *2012, efter Floricello, har trestjärnig prestationsklass, blev bedömd med höga 52 poäng som föl och blev senare 3:a på Riksföl. På treårstestet gick hon på 51 poäng och fick 10 - 9.5 på ridprovet och var därmed högst bedömd i Åstorp det året och en av de högst bedömda i landet, skickligt visad av Sterntorp Dressage. Hon såldes kort efter treårstestet.
 
Faraday Vena *2014, också efter Floricello, såldes på elitfölauktionen samma år för 170000SEK ex.moms och exporterades till Danmark och Stutteri Priess, idag bor han i USA. Film från elitföl https://youtu.be/2KNAkq_O4t4
 
Hurricane Vena *2016, efter Everdale, är kvar hos oss men i ägo av en av våra samarbetspartners. Hon är nu under inridning och ska gå treårstest till våren för att sedan betäckas en säsong, innan fortsatt utbildning.

Joslin Vena *2018, efter Total Hope, såldes på onlineauktionen till en framstående GP-ryttare. Fadern, bruksprovsvinnaren Total Hope, är efter legendaren Totilas och undan Isabell Werths Weihegold som vann EM 2017. 
Alla ankommor går att läsa om på vår hemsida.

First ad
Kontakta annonsör

 Kungälv, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad