Mindre hästgård

 • Annonsid: 1766816
 • 22 dagar sedan
 • 1300 Visningar
 • 12 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Boyta (m2):
  145
 • Antal Hektar (ha):
  2
 • Antal Rum:
  5
 • Byggnadsår:
  1860

En väl underhållen mindre hästgård med potential norr om Hjälmaresund vid grusåsen längs 56:an. Gården har sedan 1999 innefattat såväl hästverksamhet på elitnivå med träningsbanor och hagar, samt innefattat en verksamhet med bilverkstad för bilar i en uppvärmd rymlig lokal.
För den som vill åka och träna med hästar inomhus finns ett antal ridhus inom radien av 6 km, i övrigt fantastiska träningsmöjligheter i direkt anslutning till gården med vägar och stigar, såväl kuperat som slätt med fina underlag.
56 Solpaneler på hela logtaket mot söder. Gården innefattar boningshuset med dokumentation från 1770 talet, en carport för 2 bilar, en verkstad 60 m2, ett stall med 3 boxar samt möjlighet till en mindre extra box, höskulle, godkänd gjuten gödselplatta, vindsutrymmen på logen samt utrymmen för foderhantering och varmbonad sadelkammare och varmbonat förrådsutrymme. En stor vedbod för verkstadspannan, samt en mindre vedbod för kaminved. Samt ett utrymme för trädgårdsredskap och ett litet pumphus med en fast tvättmaskin för mattor och hästtäcken.
Material till hagar kommer att medfölja köpet. Bostadshuset erbjuder hela 6 rum och kök med möjlighet att skapa fem sovrum. Huset är välskött och erbjuder stora sociala ytor samt bra förvaringsmöjligheter. På entréplan finner man ett stort lantligt kök, allrum, vardagsrum, badrum, klädkammare och tvättstuga med groventré. En trappa upp nås bostadens mer privata del med hela fyra sovrum, bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt ett mindre badrum. Gården erbjuder ett aktivt liv i härlig skogsmiljö, gott om svamp o bär på egna marken, en stor tomt med möjlighet till att odla om man vill det. Rabarber, potatis och jordgubbar odlas för närvarande. Likaså ett antal badplatser inom 7kms radie. I Alberga 6 km östlig riktning finns ICA med post och annan service, en populär skola från låg till mellanstadier. Fantastiska Stora Sundby slott med sitt sommarcafé fyller lediga kalendrar i ett nafs. Till Kungsör är det 9 km, till Eskilstuna är det 30 km, till Katrineholm 35 km och Arboga 25 km. Till Alberga är det 6 km. I Alberga finns all daglig service så som matbutik med apoteksombud och paketutlämning, pizzeria, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, förskola m.m. Bussförbindelse ca 1 ggr / h från Alberga till Eskilstuna. Eskilstuna är den största tätorten i Södermanland. Här bor drygt 100 000 personer och det finns all tänkbar service och omsorg. Tåg till exempelvis Stockholm går med täta avgångar och tar 60 min. Eskilstuna ligger längs E20 vilket gör det till ett smidigt pendlingsläge. Ca 9 km till Kungsör där man kan ta tåget till Stockholm som avgår ca 1 ggr/ h.
Välkommen till fantastiska Knutsta Västerdal! Här erbjuds ett möjligt generationsboende då denna fastighet ligger intill fastigheten Knutsta Ekhagen och båda är till salu!
Läs mer på Länsfast Eskilstuna https://www.lansfast.se/till-salu/villa/sodermanland/eskilstuna/eskilstuna/knutsta-vasterdal/cmvilla59pt1nb59k7u65ae/?utm_source=hemnet&utm_

First ad
Kontakta annonsör

 Kungsör, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad