Mor och dotterhäst

  • Annonsid: 1569629
  • 4 månader sedan
  • 211 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hejsan.
Eftersom vi inte har hittat den rätta hästen ännu, så försöker vi igen.

Jag och min 12 åriga dotter söker efter en trygg och säker häst att rida på och att hålla på med. Vi söker helst en valack, men ett sto kan också vara av intresse, så länge den är lugn av sig. Vi letar efter en typisk "skogsmullehäst" som gillar att luffsa runt i skogen, men det vore även kul om den gillade något litet ridpass på ridbanan ibland, då dottern tycker det är kul. Hästen får gärna vara mellan 5- 15 år gammal och inte högre än 160 i mankhöjd. Rasen spelar inte någon större roll, men gärna någon lite grövre modell. Och den ska såklart vara skadefri.
Vi kan erbjuda ett varaktigt och kärleksfullt hem, med mycket mys och gos.

Vi bor på en egen gård med både kossor och maskiner, så det är bra om den inte är rädd för det. Boxplats och hästkompis finns.
Tror du att du/ni har hästen som skulle passa oss , så tveka inte att höra av dig, och berätta lite om hästen, och var den finns så hör jag av mig om det låter intressant. Vårat maxpris är 20.000.

Med vänliga hälsningar Maria

First ad
Kontakta annonsör

 Falun, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad