Myndig och erfaren söker ny vän!

 • Annonsid: 1472516
 • 3 månader sedan
 • 225 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
500 kr


  Mitt namn är Amanda och jag är 19 år (20 i år). Jag har ridit i 15 år varav ca 8 på ridskola och resterande tid har jag haft medryttarhästar. Hade en paus på ca ett år pga studier men har ridit regelbundet sedan 2 år tillbaka. Jag är 160cm lång och väger ca 60kg.

  Jag söker en medryttarhäst att utvecklas tillsammans med och gärna för ett längre samarbete. Jag söker inte en häst som är väldigt grön i sin utbildning utan gärna något utbildad.

  För mig är det viktigt med god kontakt med ägaren och att allting fungerar bra mellan oss, och såklart, hästen! God kommunikation är också viktigt så hästen får bra variation. Rider gärna dressyr på bana, tar en runda i skogen eller ett hopp-pass. Mitt största intresse ligger i hoppningen, men tycker såklart även om det andra också! Pyssla i stallet och skötsel av hästen är något jag också gärna lägger tid på.

  Jag rider med mjuk hand och stadig sits, men är även bestämd när det behövs. Är orädd av mig så hästar med små tokigheter ibland är inget jag tycker är jobbigt.

  Jag kan komma ut till stallet en gång i veckan (fler vid behov). Fasta dagar eller viss flexibilitet kan funka, men då förslagsvis att man bestämmer inför varje vecka! Vill du veta mer om mig, se videos/bilder eller liknande och tror att jag skulle passa just din häst får du gärna skriva! Svarar gärna på frågor.

  Stallet ska helst ligga på södra sidan om stan, helst ej mer än 20-30 min från haninge. Jag har körkort och bil!

  Ser fram emot att höra av just dig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad