NAF MAGIC -KARENSFRI, LUGNA HÄSTEN

  • Annonsid: 1371897
  • 10 dagar sedan
  • 16 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
420 kr

NAF Five Star Magic Pulver gör din häst lugn & fokuserad
Innehåller magnesium och specifika örter som är kända för att ge muskelavslappning, koncentration och självförtroende. Innehåller även levande jästkultur.
Karensfritt

NAFs sortiment av lugnande tillskott och näringsämnen för häst, riktar in sig på orsakerna till stress, oavsett om de är
hormonellt eller kostrelaterade, och som kan hjälpa din häst att hålla ett jämnt temperament och gott uppförande under hela dygnet.

NAF Five Star Magic är ett lugnande medel innehållande magnesium, som gör skillnad. Magic innehåller en unik kombination av örter och näringsämnen som är kända för att ge avslappning av muskelvävnad samt öka koncentrationen.

NAF Five Star Magics unika blandning av magnesium och örter gör det möjligt för hästen att utföra allt som begärs av den, på ett lugnt och fokuserat sätt. Magic i pulverform innehåller dessutom pre- och probiotika för att optimera hästens tarmhälsa.

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad