Nordens högst rankade Welshhingst nu på semin!

 • Annonsid: 1740248
 • en månad sedan
 • 379 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Här på Klinga erbjuder vi Störtebekers Big Cracker aka Lilleman Welsh sek B e Best Boy u Fulnaho’s Silvia. Hingsten är helt ljuvlig att hantera, snällare än snäll, och oerhört lyhörd och mån om att göra rätt. I tävlingssammanhang älskar han sitt jobb och att visa upp sig. Lilleman hävdar sig väl i absoluta toppskiktet trots att han i tävlingssammanhang internationellt oftast är minst. Han ligger nu tvåa på världsrankingen för enbetsekipage i sportkörning, på svenska rankinglistan ligger han på tredje plats alla discipliner/kategorier och för tredje året i rad rankas han högst av Sveriges körhästar.
  Lilleman tog 2021 NM-guld, SM-guld och en 11:e plats i VM. Godkänd i Tyskland, licensierad i Sverige.

  Lilleman är godkänd i Westfalen, erkänd i Weser Ems och licensierad i Sverige. Han har ett tiotal avkommor, varav flera meriterade, i Tyskland och kommer med för Sverige nya förärvningssäkra blodslinjer.

  Lilleman är tillgänglig för ston av alla raser på semin hos Pepino PRE som finns på Ugglarps Gård där veterinär och uppstallning också finns.

  Språngavgift 3500 kr samt 90-dygnsavgift 3500kr inkl moms.

  Seminstationens avgifter för tappning och skick tillkommer.

  Vill du komma och titta på hingsten är du välkommen att höra av dig för tidsbokning!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad