Nu är ytterligare en häst förmedlad- är du nästa på tur?

 • Annonsid: 1494628
 • 2 månader sedan
 • 366 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
6 300 kr


  Hej,
  Jag har turen att ytterligare en gång förmedlar en fin kompis till en ny familj vilket medför att platsen är t.o.m. och kan fyllas.
  Jag har upprättat ett brett kontaktnät & får dagligen kontakt med tjejer & killar som söker nya familjemedlemmar så går du i försäljningstankar och önskar snabbt resultat tveka inte att höra av er.
  Sista hästen såldes på mindre än 1 mån & utannonserades inte ens.

  För er som inte vet så mycket om mig och vet vad jag erbjuder så har jag ridit 1,40 hoppning. Jag har även ridit medelsvårdressyr men utbildat hästar tom intermedier nivå samt svårklass hoppning. Jag har varit stationerad i Tyskland som beridare och även utbildat mig vid Flyinge, lärocentrum för hästnäringen. Jag tränar själv för A-tränare i hoppning varje vecka (Anna Emanuelsson) vilket jag tycker gynnar mig som egen tränare då man hela tiden håller igång sin egna känsla och känslan för individanpassade övningar.
  Jag erbjuder plats på alla nivåer och för alla hästar inom både unghästutbildning, hoppning/markarbete och dressyr. Jag erbjuder även uppsutten träning för dem som önskar.
  Jag erbjuder även plats för dig som vill sälja eller går i tankarna av försäljning.
  Tack vare ett stort kontaktnät och efterfrågan så har vi kunnat match många lyckosamma försäljningar under åren och har alltid möjlighet att ta in häst för dig som vill ha professionell hjälp i detta tuffa beslut. Vi har juridiska kontakter som hjälper vid rådfrågan och många år på nacken inom branschen. Jag har även just nu många elever som söker både ponny och storhäst inom såväl hoppning som dressyr så tveka inte på att kontakta oss vid minsta fråga.

  I priset ingår uppehälle i stort och luftigt stall, boxplats på 12 kvm. Daglig utevistelse i stora hagar. Varierad ridning och möjlighet att delta på träningar för A-tränare för självkostnadspris samt tävling. Idag har jag ett gäng yngre tävlingshästar och rider upp till 3* 1,30 hoppning med förhoppning av att komma ut på internationella starter igen under höst och därmed återgå till högre klasser.
  Jag sammarbetar även med krafft så vill man så kan man få en specialanpassad foderstat under sin vistelse i samråd med kompetenta foderexperter på KRAFFT kostnadsfritt.

  Välkommen att höra av dig vid minsta fråga, jag nås bäst på mail stallgullringsbo@outlook.com . sms 0704942029 alt instagram StallGullringsbo. Alla priser är inkl moms. F-skattsedel finns.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lerum, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (7)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad