Kunnig tjej söker storhäst/D-ponny att rida

  • Annonsid: 1353440
  • en månad sedan
  • 47 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej jag heter Evelina Lundin och är 14 år (fyller 15 snart). Jag är en lång tjej (183 cm) som söker en medryttarhäst att rida 1/2 gånger i veckan (fler dagar kan diskuteras). Pga. längden så hade det vart trevligt med en storhäst eller D-ponny att rida. Jag har själv 11 års erfarenhet av hästar och ridning och min mamma som kan vara med ibland i stallet som har ridit hela hennes liv. Jag äger även en egen häst sen 3 år tillbaka men då jag känner att jag behöver utvecklas mer inom ridningen och pröva nya saker söker jag medryttarhäst. Jag har ridit allt från shetlandsponny till islandshäst till storhäst under mina år på hästryggen. Jag har erfarenhet om hantering både vid, på och runt om kring hästen. Bara gosa och pyssla är lika mysigt det som att rida. Jag gör gärna stallsysslor också om det tillkommer. Begär inte att det ska vara en häst i toppform redo för tävling utan härliga ritter i skogen funkar lika bra (då jag vill utvecklas och ha kul inom ridningen).
Då jag bor i Onsala (Vickan) hade det underlättat om det låg i närheten, så att man kan ta sig med cykel eller moped dit. Tveka inte att höra av dig om det är så att du har några frågor angående mig, annonsen eller annat.
MVH// Evelina Lundin

First ad
Kontakta annonsör

 Onsala, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (0)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad