Ny familjemedlem sökes

  • Annonsid: 1577512
  • 24 dagar sedan
  • 346 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack

Mitt namn är Louise och har haft egen häst under 20 år innan jag hade ett upphåll medan mina barn var små. Jag, min man och våra två barn köpte i somras en liten hästgård där vi nu har förverkligat vår lilla dröm med att kunnat skaffa egna hästar som går precis utanför vår tomt. Vi har byggt nya boxar som mäter strax över 4 x 4 meter med pelletsbäddar. För tillfället har vi en ponny som min dotter rider samt en häst som jag och min man delar på. Då min dotter nu känner sig redo att ta steget upp till storhäst letar jag nu efter en ny kompis till mig, då min dotter får överta min och min mans häst.

Vi kan således erbjuda plats på liten hästgård med 5 stora boxar i lugnt stall. Egetslaget hö och stora hagar med vindskydd. Vi kommer rida omväxlande med dressyr och hoppning på bana men framförallt mycket uteritter. Vi kommer ha privattränare en gång i veckan i både dressyr och hoppning men vi har inga stora tävlingsambitioner mer än för skojs skull.

Det vi letar efter är en valack mellan cirka 155-170 cm som ska vara snäll i hantering såväl i hagen som i stallet. Önskar dressyrnivå kring L:a och en hoppnivå på minst 90 cm. Hästen vi köper ska vara skadefri och inte ha haft fång med en ålder kring 6-10 år.

Om du tror att du har en ny familjemedlem åt oss får du gärna höra av dig. Vi svarar jättegärna på frågor och skickar bilder på hagar/stall med mera om så önskas.

Vi har en maxbudget på runt 130 000 och önskvärt är att sadel följer med vid köp alternativt kan köpas med.
Mvh Louise

First ad
Kontakta annonsör

 Skövde, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad