Ärlig och härlig familjemedlem sökes!

 • Annonsid: 1580711
 • 12 dagar sedan
 • 200 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Western, Allround
 • Dressyrnivå:
  Lätt C
 • Mankhöjd:
  155 cm

Nu är det dags att utöka vår hästfamilj med en schysst kompis till vår dotter på 12 år. Hon har vuxit ur sin b-ponny och tycker min häst är för tantig (?). Vi letar efter en snäll, framåt, trygg och glad ridbar d-ponny eller häst max 155 cm , sto eller valack, som kommer stanna hos oss resten av sitt liv. Skadehistorik kan vara ok beroende på vad det är. Vår dotter rider helst dressyr (L:B nivå) och western och långa skogsritter, kanske lite hoppning (max 50 cm) ibland. Hon har det senaste åren varit medryttare på bland annat en SM-ponny och en fälttävlansponny P80. Hon rider för tränare var annan vecka. Jag rider western och arbetar relationsbaserat med nh.
Vi letar INTE efter en tävlingsmaskin eller en rosettplockare till vår dotter, utan vi söker en ponny hon kan samarbeta och ha roligt med i flera år framåt. Dottern rider med mjuk hand och låter ridningen ta den tid det tar. Vi stressar inte fram resultat, det är inte vår grej. Referenser finns.
Vi har boxplats på Tjörn, där finns manege, paddock och terrängbana. Stort sommarbete från maj/juni-oktober. Stor nygrusad rasthage.

Vi har tyvärr stött på en del oseriösa säljare vilket tar både tid och ork, så vi vill att du är en hästägare som sätter hästens bästa först. Du är ärlig i din beskrivning av ponnyn. Du kan skicka filmer på ponnyn när den rids i alla gångarter. Du säljer inte en ponny på telefon. Du bokar in seriösa provridningar och håller vad du lovar och det gör vi också.

Låter det som dig så är du varmt välkommen att höra av dig.
Kanske är vi det perfekta hemmet för din älskade ponny!

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad