Söker en kompis att ha på delfoder

  • Annonsid: 1360983
  • en månad sedan
  • 76 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej,
Efter medryttarhästar, en foderhäst och 13 år på ridskola har jag insett att tiden inte riktigt räcker till för att kunna ha en foderhäst på heltid, men att ambitionen är för stor för ridskola. Därför kollar jag nu av behovet/intresset av delfodervärdar, då det är ett alternativ som låter intressant för mig.

Jag är 18 år, har körkort och letar efter en ny kompis att lägga ner tid och energi på för att kunna utvecklas tillsammans. Har ridit så länge jag minns och på väldigt många olika typer av hästar, då jag hjälpt till så fort jag fått chansen som medryttare. Har tränat regelbundet i hoppning och dressyr senaste åren och har lika stort intresse för båda grenar.

Söker en positiv och arbetsvillig häst som är snäll i hanteringen, ser att möjlighet finns för träning och ev tävling om det blir aktuellt. Viktigt för mig är ett gott samarbete mellan mig och hästägare där fokus är på hästens välmående.

Hör av dig om detta låter intressant på telefon, 0727295553

First ad
Kontakta annonsör

 Upplands Väsby, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad