Ny stjärna sökes

 • Annonsid: 1369541
 • 2 månader sedan
 • 124 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vuxen bilburen ryttare söker ny medryttarhäst åt Gbg/Mölndal/Härryda/Partille till.
  Jag är en van ryttare som sätter hästen främst. Har tidigare haft egen häst men hållt mig till medryttarhästar dom senaste åren då tiden inte räcker till. Söker 2dgr/v, gärna en vardag och en helgdag och gärna en dag på banan och en dag ut. Då samspelet mellan mig och hästen är a och o för mig ser jag det som ett krav att kunna rida för tränare.
  Jag är rutinerad och van vid dom flesta typer av hästar. Är lugn med ett stort tålamod och anser att ev missar beror på otydlighet i min kommunikation. Är inte intresserad av att ”lulla runt” utan tycker om att träna och utvecklas vidare med hästen. Dressyren är min största passion. Finns det någon läromästare som skulle kunna visa mig högre skolor är det stor guldstjärna! Byter nu häst då jag tyvärr inte kommer vidare med nuvarande. Hästen bör vara grundinriden med alla gångarter på plats om den inte är ung och därav oerfaren.
  Är 33 år, 164 cm och runt 55kg. Föredrar stor häst men mindre kan också funka. Har även unghästvana. Rekommendationer från tidigare hästägare finns.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad