Modern lägenhet på hästgård med stallplats/stallplatser

 • Annonsid: 1330915
 • en månad sedan
 • 235 Visningar
 • 3 följare
Inget pris
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  65
 • Antal Rum:
  2
 • Byggnadsår:
  2014

Islandshästgården Hellagården i Slöinge, södra Falkenberg, hyr ut modern, nybyggd lägenhet om 65 m2 med alla bekvämligheter - gärna tillsammans med en eller flera stallplatser.

Lägenheten är öppen och ljus, har badrum med golvvärme, tvättmaskin och dusch, stort sovrum med flera garderober med balkongdörr ut till uteplats, samt ett stort vardagsrum med öppen planlösning till köket. Stenlagd uteplats utanför. Uthyres gärna möblerad.

Stallplats i stall med 7 boxplatser med daglig utevistelse, alt lösdriftplats i könsuppdelade hagar, vinterhagar med kuperad mark, fri tillgång på grovfoder vintertid på hårdgjort underlag och uppvärmda vattenkoppar. Halmade ligghallar. Upplyst paddock 20x40, underbara ridvägar och nära fina, långgrunda stränder. Vi är mysigt litet gäng i stallet av både fritids- och tävlingsfolk som hjälper varandra och har kul ihop. Just nu finns här ett 10-tal islandshästar.

Bil är ett måste för att ta sig hit.
5 minuter till E6, 20 min till Halmstad, 15 min till Falkenberg. 15 min till tågstation i Falkenberg, tåg till Göteborg/Helsingborg går minst 1 g timme.

Uthyres till rökfri, ansvarsfull, trevlig person/par med ordnad ekonomi och goda referenser.

För mer info - kontakta Jennifer Erlandsson på tel 0709 148704 eller info@hellagarden.se.

First ad
Kontakta annonsör
J
Jennifer Erlandsson

 Ugglarp, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad