Nybyggt stall med möjlighet till fullserviceGold

  • Annonsid: 1243618
  • 9 dagar sedan
  • 455 visningar
  • 0 följare
2 700 kr
  • b58d564a-010f-421e-9d6f-4cf2bf6e7962.jpg
  • c81b45cd-7b11-46f2-8807-486ebbbd517b.jpg

Nybyggt stall utanför Lidköping kommer från och med 1/2 - 2019 att ha flera platser lediga. Stallet är stort och luftigt med varierande boxstorlekar mellan 9-13 kvm. Det finns 14 boxar i stallet varav 8 utrustade med gummimatta. Det finns två uppställningsplatser varav en med solarium. Två sadelkammare, två täckesrum, foderkammare och WC/dusch i direkt anslutning till uppställningsplatserna och stallet. Gården är välordnad med stora fina hagar med trästaket. På gården finns också en ridbana 60x25 med ny hinderpark. Omgivningen bjuder in till träning och ridning i skog och mark med bland annat trav/galopprunda på ca 4 km som tillhör gården. En del av stallet används för verksamhet med tävlingshästar inom hoppning. På anläggningen kommer det arrangeras träningar kontinuerligt.
Av vad som ingår i stallhyran kan man välja mellan brons-, silver- eller guldplats. I bronsplats ingår grovfoder och strö, in- och utsläpp vardagar, alla fodringar vardagar och täckesbyte vardagar. Helger tar man pass (ca 2 gånger i månaden). I Silverplats ingår allt i bronsplats plus mockning och foderpackning vardagar, sedan pass på helg. I Guldplats ingår alla fodringar och mockning alla dagar året om (helinackordering). Det finns massvis med tilläggstjänster så som ridning, klippning, hyra av klippmaskin, mockning etc. Alla inackorderade kommer enkelt kunna göra ändringar i sin hästs täckesschema, lägga till tjänster, boka träningar, hovslagare med mera i onlinesystemet som kommer att användas i stallet.

Utöver det kommer det finnas möjlighet att hyra B-kortsbil eller hästtransport för rabatterade priser som uppstallad hos oss.

Vi tror på ordning och reda. Därför har vi satt upp tydliga stallregler för att underlätta kommunikation och undvika missförstånd. Ordningsamma personer önskas i stallet för att bevara kvaliteten på anläggningen.

Mer information kommer snart ligga på hemsidan.
Pris från 2700 kr/mån, hör av er för mer information.

First ad
Kontakta annonsör

 Lidköping, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Second ad

loading...