NYPRODUCERAD Excellent Grand Prix

 • Annonsid: 1728695
 • 3 h
 • 356 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
169 000 kr

 • Märke:
  Excellent Grand Prix
 • Årsmodell:
  2020
 • Skick:
  Oanvänd

Excellent Grand Prix är en rejäl och stor glasfibervagn med hög säkerhet och komfort. Hästsläpet har ett golv gjort av förstärkt komponist vilket ger en livslång garanti och livslängd! Det håller hög slitstyrka, ett material som är starkare än aluminium! Materialet påverkas inte av urin och kan aldrig ruttna! Utöver det är det 2 års garanti som gäller vid köp av en ny hästtransport.De genomtänkta säkerhetsfunktionerna har utvecklats med hjälp av många års erfarenhet av hur hästar och deras ägare uppför sig. Rejäla och slitstarka väggar och golv är därför självklarheter.
Andra exempel är att bakbommarna har snabblås som väsentligt förenklar lastning och lossning samt minimerar skaderisken. Det finns även främre säkerhetsbom som har en praktisk utlösningsspak på utsidan. Med vår låssystem EasyLock går det snabbt att öppna och stänga bakbommarna. Du kan göra det när du står vid sidan av rampen och varken du eller din häst riskeras att skadas.Den ljusa och rymliga interiören får hästen att känna sig lugn vid lastning, något som även understöds av den starka oh stabila lastrampen. De smarta förvaringsutrymmena gör att både dina och hästarnas accessoarer lättillgängliga när du behöver dem. 

Ett hästsläp från oss har stadig gång och fjädring som ger bästa möjliga komfort. Alla modeller har slitstarka, beprövade golv och takförstärkning som är fäst i chassiet.

Den unika, genomtänkta ventilationen ger hästen gott om luft under färden, utan drag. 

Isolerade väggar, ger en jämnare temperatur och lägre ljudnivå i trailern. Det gör också att den är lätt att rengöra och hålla fräsch. Som på alla våra trailers är ventilationen unikt genomtänkt och ger din häst en behaglig resa. Taket har öppningsbara fönster med tonade rutor. Belysning sitter lättåtkomligt på väster sida av väggen när man öppnar sötar dörren. Mellanväggen är flyttbar vilket ger möjligheten att skapa större utrymme och det går även att ta bort samtlig inredning.Överluckan har två gasfjädringar vilket gör det lätt att stänga och att den inte faller ner när man öppnar den. Den smidiga bakrampen har gasfjädring och är lätt att öppna och stänga, de optimerade gasfjädrarna bidrar till den smidiga hanteringen. 
Den stora och rymliga sadelkammaren har utdragbar sadelhängare, tränshållare, spegel och belysning. Ovanför sadelkammaren finns det utrymme för att transportera tillbehör med draperi. 
Sommardäck ingår alltid!

Tillval:

Hösegel

Övervakningskamera 

Vinterdäck, med eller utan dubb 

Broddmatta 

Reservhjul

Tre olika storlekar på bakbom för att variera bredden 

Spegel som visar kulkopplingen 
m.m.Tjänstevikt (kg): 920kg
Totalvikt (kg): 13502600 (Valbart)

Lastvikt (kg): 4301680 (Valbart)

Utvändiga mått (cm): 522 x 230 x 282

Invändiga mått (cm): 301 x 170 x 226Grundpris utan tillval: 169.000kr inklusive moms 

Momsen är avdragsgill

För mer information och visning av hästtransporten kontakta oss via mejl eller telefon!

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Köping, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (26)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad