Nytt hem sökes åt min vackra flicka då pengarna inte räcker till

 • Annonsid: 1538511
 • 3 dagar sedan
 • 1588 Visningar
 • 39 Favoritmarkeringar
40 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Dressyr, Avel, Allround
 • Ras:
  KWPN
 • Mankhöjd:
  168 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2005
 • Färg:
  Brun
 • Namn:
  Antje S
 • Ursprungsland:
  Nederländerna

Antje (e Tolan R, u Edith / Nabuur) är ett vackert och ädelt sto med vackert steg. Hon rör sig stort och luftigt, men är oerhört mjuk och stilla att sitta på (en dröm för mig med trasigt knä).

Hon importerades från Nederländerna för 1 år sedan. Enligt uppgift tävlade hon upp till LA dressyr där. Hon har lätt att bära sig och är mjuk för både skänkel och hand.
Antje älskar att hoppa och suger tag i hindrena, jag är aldrig rädd att styra emot ett hinder då hon alltid hoppar, problemet blir efter då hon inte är så lätt att få tag i.

Innan hon kom till mig var hon på en ridskola i ca 3mån. Där hände ngt som ger uttryck i form av stress än i dag. Hon blir bättre och bättre för varje dag, men hon behöver en mjuk och lyhörd ryttare som inte bråkar med henne när det låser sig för henne. När hon låser sig, eller loggar ur - slänger hon upp huvudet och rusar. Detta händer när hon känner sig trängd/inte förstår/inte orkar fysiskt el mentalt. Oftast i ridhus eller med bommar på marken.
Ute händer det mkt sällan

Antje är en nyfiken och orädd tjej som Blir väldigt fäst vid sina hästkompisar och sin människa. Hon är den som känner igen motorljudet från min bil och står och väntar vid staketet när jag kommer. Hur upprörd hon än är kommer hon alltid fram till mig för att söka lugn. Hon följer mig i hagen när jag mockar. Hon älskar att stå och pussas och mysa.

Antje är ett energiknippe med studs i benen. Känns mer som att rida en glad 4 åring än en tant på 16. Oftast får vi just kommentaren om vilken fin unghäst hon är. Hon är aldrig dum, gör alltid sitt bästa, även om inte hjärnan alltid hänger med. Hon blir lätt stressad om hon tror att hon inte ska få följa med på ridtur när kompisen sadlas före henne. Men hur stressad hon än är i boxen, så är hon lugnet själv så fort du leder ut henne och ska sitta upp.

Ute är hon den coolaste tjejen man kan tänka sig. Jag rider henne ofta med dotterns ponny som handhäst. Hon bryr sig inte om cyklister, joggare, barnvagnar, bilar eller skällande hundar.
Antje är som sagt väldigt mjuk och lydig att rida, men i galoppen kan hon bli väldigt stark.
Antje behöver en lugn ryttare som rider mjukt och i balans. Hon behöver ditt lugn och stöd när hon "loggar ut".

Antje är en tjej som kommer att välja sin ryttare. Hon visar tydligt vem hon tycker om och vem hon inte tycker om.

Antje är lätt att lasta, sko och klippa, men hon måste ha lugn runt om sig och lita på den som jobbar med henne.

Antje är fullt frisk.
Genomgången kontinuerligt av equterapeft och massör.
Tänderna kollade i sept av leg vet/tandläkare.

Denna tjej kommer att blomstra och bli fantastisk om hon får lugn och tid.
Hon säljs endast pga ekonomiska skäl då vi ej har fått dotterns ponny såld.

Välkommen att hälsa på denna fina tjej.

First ad
Kontakta annonsör

 Tollarp, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad