ödmjuk 7-årig kille söker snäll och barnvänlig ponny

 • Annonsid: 1275565
 • 12 dagar sedan
 • 41 visningar
 • 0 följare
0 kr
Sammanfattning

  En snäll, säker och mycket barnvänlig ponny sökes fr.o.m. april/maj och framförallt fram till hösten. Därefter kan avtalet förlängas om ponnyn fungerar i flocken och med ryttaren. Ponnyn bör vara en b/c-ponny som flyttar sig för hjälperna och kan ta det lugnt i alla gångarter utan att rusa iväg. Den ska tycka om att umgås med snälla, lugna barn och vilja bli ompysslad utan att vara sur varken på uppställningsplatsen eller i hagen vid intag och utsläpp. Ska vara snäll vid skoning/verkning. Det gör inget om hästen är äldre, men måste kunna ridas ca 4 dagar i veckan med varierad träning både i skogen och något pass på banan. Ponnyn ska kunna följa med på lektioner med ryttaren som är en nybörjare och i nuläget endast rider i skritt och trav samt korta sträckor i galopp på ridbanan. Ryttaren är lite osäker och behöver verkligen en snäll häst som varken bockar eller sparkar bakut.

  Hos oss lever våra fyra hästar i en homogen och lugn flock med mycket utevistelse/lösdrift beroende på väder samt stora hagar (4 hektar) hela året. På gården har vi ett 3-årigt halvblod, en connemara (26 år) och en shetlandsponny samt en islandshäst som inte är hemma för tillfället. Det är av stor vikt att ponnyn inte är högrangad (om högrangad inte dum) då vi inte vill utsätta den gamle hästen för faror och stress.

  Finns en sådan pärla någonstans? Hör då gärna av dig, för mer information om oss.
  Mvh

  First ad
  Kontakta annonsör

   Bromölla, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad

  loading...