Österlen - Hästgård + 15 ha mark!

  • Annonsid: 1295683
  • 2 månader sedan
  • 384 Visningar
  • 4 följare
7 475 000 kr

Vacker och funktionell hästgård med underbart och unikt läge längst Verkeån och Haväng! Totalt övar 15 ha mark! Här finner vi en rymlig boningslänga i vinkel, totalrenoverat stall med 6 boxar (+ ytterligare 1 som är nedmonterad för tillfället) och sadelkammare, samt logbyggnad och garage. Tillsammans skapar de olika byggnaderna en trevlig gårdsformation..

Boningshuset har tre badrum, ett antal sovrum, rymligt kök och tillhörande matrum, samt ett mycket trevligt vardagsrum med tegelgolv, öppet upp i nock och murad eldstad. Vattenburen värme från jordvärmeanläggning! Övriga byggnader är verkligen optimala för dig med hästintresse.

Marken sträcker sig uppe från ett böljande landskap och ner hela vägen till Verkeån och dess naturreservat. Här finner vi tillräckligt med areal för både bete och slåttervall. I norr gränsar gårdens mark till ett stort skogsområde och en kort cykeltur österut ligger havet. En mängd strövområden och ridvägar finns alldeles runt knuten!

Pris: 7 475 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

 Skepparp, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad