Okomplicerad Kallblodstravare

 • Annonsid: 1341680
 • 6 dagar sedan
 • 121 Visningar
 • 36 följare
15 000 kr
Sammanfattning
 • Ras:
  Kallblodstravare
 • Mankhöjd (cm):
  152
 • Inriktning: Western,Allround,Sällskap,Körning,Akademiskt
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2002
 • Färg:
  Brun
 • Hästens namn:
  Hamrex

Underbara Hamrex letar efter ett nytt hem.

Jag har nu bestämt mig för att sälja min kallblodstravare Hamrex, då våra intressen går isär. Hamrex har gjort sitt med träningar, kurser osv och vill bli skogsmulle/promenadhäst på heltid.
Han är född 2002 och ca 152 i mankhöjd, valack. Vänligare och mer okomplicerad häst får du leta efter.

Han skulle älska att få komma till någon med barn då han tar enormt bra hand om dem, samt älskar att bli ompysslad. Små barn kan hantera honom helt själv och han bär dem sedan med stolthet och stor försiktighet.
Han är välskolad i ridningen, hans förra ägare har tävlat honom inom western medans jag har ridit mer engelskt. Han är lyhörd och lyssnar väldigt bra på sits och röst, vi rider nästan uteslutande på långa tyglar. Skänkelvikningar, öppna/sluta osv är inga svårigheter för honom. Han rids endast bettlöst sedan 10 år tillbaka pga en gammal skada i munnen sedan unga år.

I flocken är han en stor trygghet och är vänlig men ändå bestämd, mellanhög i rang och rättvis. Han har gått med både ston, unghästar och hingstar med bravur, han är en äkta kompis till alla.
Han är lättlastad, lättskodd, lätt att bada osv, okomplicerad i allt helt enkelt. Trafiksäker och har alltid en tydlig broms.

Han är jättetrevlig att köra och skulle gärna vilja komma till någon som kommer att ta tillvara på den egenskapen hos honom, han gillar verkligen att bli körd.

Jag säljer honom eftersom jag vill ha en häst att kunna rida på kurser, för tränare osv och han har visat tydligt att han inte vill göra det något mer. Under dessa två år jag har haft honom så har han byggt upp mitt självförtroende i ridningen, nu är det dags för någon annan att få ha världens finaste häst.

Han är just ju under igångsättning efter att han fläkt sig i hagen i början av juni och fått en muskelskada.
Vi har varit på återkoll på klinik den 11/9 och fått bekräftat att den är helt läkt med hältcheck samt ultraljud.

Hamrex finns i Brändön, Luleå.
Vid intresse, maila mig! Jag har massor av filmer, bilder osv och det finns oändligt mycket att berätta om denna fantastiska häst.

Pris: 15000kr

First ad
Kontakta annonsör

 Luleå, Norrbottens län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad