❤️Pälskling sökes❤️

  • Annonsid: 1576039
  • 23 dagar sedan
  • 161 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej!
Jag har sedan ett par år varit medryttare, men söker nu en egen häst. Kan tänka mig både foder och köp.

Om hästen
Jag söker en liten häst, gärna kallblod eller av grövre modell, som är åtminstone grundutbildad och ev. inkörd. Stabilt lynne. Snäll mot både vuxna och barn. Mankhöjd ca 140-160 cm. Ålder ca 7-17 år.

Om mig
Jag är 28 år gammal, 161 cm lång och väger kring 70-75 kg. Jag har ca 20 års hästvana varav 9 år på ridskola. Jag bor i Uppsala och jobbar heltid inom sjukvården.

Som ryttare försöker jag alltid vara mjuk och följsam. Jag har ett stort intresse för NHS och WHC, frihetsdressyr och cordeo. Min nuvarande och tidigare medryttarhästar rider jag gärna bettlöst.
Jag är intresserad av beteendeträning och utbildning av hästar, men söker just nu inte en projekthäst, utan snarare en ”tanthäst”.
Jag har aldrig haft något tävlingsintresse, men tycker att både dressyr och hoppning är kul som motion ibland. Men allra helst rider jag ändå ute i naturen.

Om stallet
Om ca 1 mån blir det en stallplats ledig i stallet där min medryttarhäst står idag, söder om Uppsala C. Det är ett mysigt stall med boxplatser för 10 hästar och fina gräshagar. Hästarna kan gå ute dygnet runt under sommarhalvåret och ca 10 h/dag under vinterhalvåret.

Om din häst söker ett kärleksfullt hem och du tror att detta kan passa, så hör gärna av dig!

Mvh
Johanna

First ad
Kontakta annonsör

 Uppsala, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad