Personal till fantastisk anläggning på Ekerö

  • Annonsid: 1351344
  • en månad sedan
  • 758 Visningar
  • 27 Favoritmarkeringar
Inget pris

Vi söker nu ytterligare personal till vår verksamhet på Sundby Gård. Sundby Gård ligger vackert vid Mälaren med stora fina gräshagar där våra hästar går ute större delen av dagen. Anläggningen har 4 st stallbyggnader med 6-8 boxar i varje stall. På anläggningen står ca 50 hästar som tränas i hoppning och dressyr.

Vi söker dig som är en driven, glad o positiv tjej/kille som brinner för hästar och ridning. I arbetet ingår ut- och insläpp av hästar, fodring, mockning, städning och övriga stallsysslor. Det kan också vara aktuellt att åka med till veterinär eller tävling. Arbetstiden är 40 timmar per vecka och kan vara förlagd under helger. Det är bra om du har körkort och ett extra plus om du har C-körkort. Tidigare arbete i stall och tävlingsstall är meriterande.

Du har möjlighet att ta med egen häst och vi ser gärna att du bor på gården. Boendet är i en möblerad lägenhet på anläggningen. Här på Sundby finns det många bra tränare, både i hopp och dressyr. Hos oss har vi såklart vit lön. Det finns även möjlighet att få hjälpa till med att motionera hästar.

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad