Personliga Pannband

  • Annonsid: 1551148
  • 19 dagar sedan
  • 93 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
425 kr

  • Skick:
    Oanvänd

Hejsan!

Jag säljer personligt designade pannband, nosgrimmor, lädergrimmor, grimskaft och andra lädervaror. Har jag inte listat det - fråga! Alla produkter designas efter kundens önskemål och det finns ett oändligt antal varianter.

Det jag säljer flest av i nuläget är pannband i olika former, färger och storlekar. Det finns flera modeller av pannband att välja mellan, allt från raka till V-formade, klassiskt svarta eller med blått foder. Det finns ett stort utbud av pärlor och de vanligaste är reflexpärlor och strasstenar. Swarovski och glaspärlor finns som alternativ. Sista bilden är en mer detaljerad prislista, men priserna varierar för endast reflexpärlor från 350-450, för endast strasstenar 400-525 och endast Swarovski 475-600.

För pris för pannbanden på bild, eller modell/produkt som inte finns i prislistan, skicka gärna ett meddelande så berättar jag mer!

Lämna gärna en kommentar eller skicka ett PM om ni har några frågor eller vill göra en personlig design!

First ad
Kontakta annonsör

 Skövde, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad