2 platser finns i mindre Lösdrift på Ljusterö (7 min från färjan)

 • Annonsid: 1348813
 • 3 månader sedan
 • 1111 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Nu finns det två lediga platser i Gärdsviks stall på norra Ljusterö, 7 minuter från färjeläget. Väldigt mysigt stall och en härlig flock med trevliga mattar blandade åldrar. Tillgång till oändliga ridvägar i skog och mark. Vi har i nuläget 3 ston och 1 valack som går på lösdrift med stora fina hagar med tillgång till halmad ligghall och fri tillgång på hösilage/hö och termobar med automatisk påfyllning. I det nymålade stallet finns 6 stora boxar och uppvärmd sadelkammare. Ny belyst ridbana 20x40 m finns i anslutning till stallet, även rundkorall.
  Vi har ca 6 stallpass per månad och person då vi bla mockar ligghall och del av hage och kollar vatten. Vi har också några gemensamma arbetsdagar per år. Hö/hösilage och halm köper vi in gemensamt, kraftfoder köper man in själv. Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt trevliga stall och som gillar kollektivt ansvar. Hör av dig till mig på 070-772 30 03 eller Susanne Tidbeck på 070-412 8256 så berättar vi gärna mer!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad