Plats för 2 islandshästar i litet kollektivstall i Sollentuna

 • Annonsid: 1571669
 • 17 dagar sedan
 • 236 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Vi har två lediga boxplatser för islandshäst i litet kollektivstall med plats för 6-7 hästar. Snällt sto eller möjligen ranglåg valack. Stallet (Fäboda) ligger på norra Järvafältet i Sollentuna. Här finns stora naturhagar, rymliga boxar, uppvärmd sadelkammare, varmt och kallt vatten i stallet, plats att ställa hästsläp, utrymme inne i lada för foder och strö.

  Stallet bedrivs helt kollektivt, vi delar på in- och utsläpp (totalt 14 pass per vecka, antal pass per häst beror på hur många vi är). I ett pass ingår att släppa ut/ta in hästarna, fodra och fylla på vatten i hagarna vid behov. Frukost fodras oftast ute. Vi har ingen lösdrift, men har hästarna ute dygnet runt när vädret tillåter.

  På Järvafältet finns gott om varierade rid- och körvägar utan biltrafik. Vi har en liten ridbana vid stallet och det kan finnas viss möjlighet att använda ridbana/ridhus på närliggande ridskola (efter personlig överenskommelse).

  Kallhyra 1000 kr.
  Grovfoder köps in gemensamt på hösten för hela året (vi har hösilage från Brunsbergs). Strö beställer vi gemensamt, man köper sin egen pall.
  Eventuellt tillskottsfoder köper man själv. Vi brukar även hämta halm att ha som extra tugg på vintern.
  Tillgång till bil underlättar, men det går att ta sig kollektivt till ca 1 km från stallet.

  Välkommen att höra av dig för mer info!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad