Plats för fler hästar och ponnysar!

 • Annonsid: 1363623
 • 2 månader sedan
 • 164 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Då jag nyligen flyttat till en större gård har jag nu plats för fler hästar och ponnysar för tillridning, inridning m.m
  Jag är en 21 årig tjej som jobbat i flertalet tävlingsstall sedan jag var 14 år och själv tävlat upp till 140 GP med vinst. Tack vare min långa erfarenhet av att ha jobbat i olika stall har jag lärt mig kommunicera med hästar på ett bra sätt. Jag har lätt att ta mig ann både unga och gamla hästar på ett sunt sätt. Hos mig står hästarna alltid i fokus och det viktigaste av allt är att dom har det bra.
  Då jag endast är 155 cm lång och väger ca 45 kg så kan jag enkelt ta mig ann alla storlekar utan att bli för stor och har själv en häst på 174 i dagsläget så aldrig haft problemet att jag känt mig för liten heller.
  Hos mig erbjuder jag ett stort fint stall med fina stora boxar, daglig utevistelse i flock eller ensam, grovfoder och kraftfoder av god kvalité. Har även ett gott samarbete med en tjej som kommer ut och laserbehandlar alla hästarna kontinuerligt samt ett gott samarbete med en veterinär som kontinuerligt checkar igenom hästarna för att se så allt är ok!
  Skulle det låta intressant är ni varmt välkomna att höra av er till mig på mail info@unicornstables.se eller ringa/smsa 072-3068481

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lidköping, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad