Plats för In/-tillridning träning tävling försäljning

 • Annonsid: 1509820
 • 3 månader sedan
 • 175 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
3 500 kr


  I dagsläget tar jag emot hästar/ponnier som behöver ridas in, utbildas, tävlas eller säljas. Jag kan även erbjuda lastträning av din häst.

  Jag hjälper er som ekipage att komma vidare efter de önskemål du har.
  Jag utgår alltid från hästens nuvarande kunskaper, försöker se hästens kapacitet och möter ägarens önskemål.
  Genom att ta det lugnt, vinna ett förtroende och låta hästen växa i sig själv istället för att stressa där man får ett kortsiktigt resultat jobbar jag alltid med att få ett långvarigt resultat som du som ägare kan känna dig nöjd och trygg med.
  Då jag inte har någon utbildning via skola utan har erfarenhet och kunskap sedan barnsben kan jag förstå att det kan kännas svårt att lämna iväg din häst till mig, men jag har fått väldigt beröm från tidigare hästägare som lämnat hästar hos mig. Känner du dig osäker och vill ha en andra (eller fler) åsikt är du välkommen att se under fliken "referenser".

  Stallet där jag håller till ligger strax utanför den mindre bruksorten Finspång, i Östergötlands län.
  Vi har en vacker miljö med sjöar, skog och lugna vägar kring oss.
  Hos oss går hästarna ute i hagar av varierande terräng och storlek. De flesta har även fri tillgång på grovfoder i hagen och tillgång till friskt vatten.
  Ridbanan hos oss är utrustad med belysning och det finns tillgång till visst hindermaterial, ridhus finns en kort resa med bil om det är något man önskar i träning av sin häst, annars föredrar jag att arbeta mycket i skogen där man får mängdvis med träning gratis!

  Pris 3500kr/månaden
  Ingår
  *Box med spån
  *Foder
  *Grovfoder
  *Daglig träning efter önskemål!

  Mejla gärna i första hand alt smsa!

  Mvh felicia!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad