Plats för inridning, utbildning & rehabilitering

  • Annonsid: 1361311
  • 17 dagar sedan
  • 89 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

Jag har nu plats för att ta emot ponny/häst för utbildning, försäljning, in/tillridning och träning. Så kallade problemhästar är också välkomna!!
Vi har egen hästgård med ridbana, ridhus och fantastiska ridvägar.
Har arbetat med många olika typer av hästar och har ett starkt team runt mig för att just din häst skall få den bästa individ anpassade träningen här hos oss. Jag tar som sagt emot alla typer av hästar och jag är själv väldigt liten så jag kan ta emot från Bponny och uppåt.

Jag är även utbildad cert. Equiopat med D9 kompetens och arbetar med friskvård och rehabilitering på häst med hjälp av massage, elektroterapi och kinesiotejp. Har även möjlighet att ta emot hästar för konvalescens och rehabilitering för kortare och längre perioder.

Fint hösilage, kraftfoder ifrån Kraft, spån och träningar för tränare ingår i priset. Hästägaren står för skoning, eventuella veterinärvårdskostnader samt håller hästen lämpligt försäkrad.
För mer info samt prisuppgifter, kontakta oss på telefon 076 338 77 66

First ad
Kontakta annonsör

 Jönköping, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad