Lösdrift på Skatteberga Gård, Flyinge

 • Annonsid: 1593205
 • 4 månader sedan
 • 1557 Visningar
 • 20 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Skatteberga Gård i Flyinge har plats för sto och valack. Stora ytor i torra hagar - riggat för mycket bra hästliv! Till dessa platser behöver det vara hästar som funkar bra i flock och som tål fri tillgång på grovfoder och bete.

  Valackplats i stor lösdrift nära stallet där man har en egen box. Tillgång till hö året runt, vi kör fram storbal från oktober till och med april beroende på bete. 3000kr per månad hela året.

  Sto är välkommet till en mycket stor, lätt kuperad hage med två halmade väderskydd.
  Fr.o.m oktober t.o.m april ingår fri tillgång på hösilage från nätad storbal som vi kör fram. 2500kr per månad. Under betesperioden maj -september är avgiften kraftigt reducerad efter att man har betalat två fulla månadsavgifter.

  Man samarbetar med övriga i hagen om att mocka väderskydd och foderplats.

  På gården finns ett stall för skötsel - sadelkammare, spolspilta med varmvatten, tvättmaskin, uppställningsplatser samt sjukboxar. Det finns en stor ridbana med bra underlag (gräs på sandjord) och hindermaterial, härliga galoppsträckor och en rundkorall med sand.

  Flyinge RFs två välskötta ridhus och utebana ligger 1000 m från gården.

  På gården finns flertalet inackorderingar i olika lösdrifter med olika koncept för utfodring och sällskap. Trevliga, engagerade människor med olika inriktningar - uppfödning, hobby, träning och tävling. Välkommen att kontakta oss, 0708-337553, se även @Skatteberga gård. MVH Johan&Astrid

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad