Plats för utbildning/träninghäst!

 • Annonsid: 1539355
 • 3 månader sedan
 • 207 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Har nu möjlighet att ta emot häst/ponny för träning/försäljning/utbildning. Har utbildat flertalet ponnyer upp till FEI-nivå samt tävlat upp till msvB på stor häst. Jobbat med utbildning av unghästar och som beridare. Jag strävar efter en hållbar häst och tror därför mycket på varierad träning och allsidig träning för alla typer av hästar. Jag vill få en häst som är positivt inställd till arbete, som tycker det är kul att jobba och resultatet av det blir en ärlig häst där inget är "framtvingat".

  Erbjuder plats i lungt litet stall på egen gård, öppna fronter, fönster i boxarna, solarie, stort och luftigt. Stora hagar med så mycket utevistelse som möjligt. Pharmalight-behandling samt magnettäcke används också som komplement.
  Superfint Hö i småbal, spån, visst kraftfoder, all skötsel och träning ingår.

  Första-klassig skötsel med mycket kärlek utlovas 🐴 individanpassad upplägg och regelbunden kontakt med hästägare är en självklarhet för bästa möjliga resultat.

  Hör gärna av er, gärna via telefon på 0733440754.

  Priser:
  Ponny:
  1400 kr/vecka
  5200 kr/månad
  Häst:
  1500kr/vecka
  5500/månad

  First ad
  Kontakta annonsör

   Mörrum, Blekinge län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (9)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad