Plats i personligt stall med stora hagar och lösdriftsbox

 • Annonsid: 1452390
 • 3 månader sedan
 • 437 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 800 kr


  Vill du ge din häst största möjliga frihet, men ändå hålla koll och kunna jobba i ett mysigt, lugnt stall med många bekvämligheter? Då är detta platsen för dig! Här går hästarna ut och in ur stallet som de vill. Vi har också två uteboxar om du hellre vill ha din häst uppstallad.
  Hästarna har tillgång till två mycket stora och kuperade hagar med fint bete. I stallet har du varmvatten, en uppvärmd sadelkammare med fikaplats och kyl. Det finns tvättmaskin och en uppvärmd vattenslang utomhus för att göra det lätt att hantera vatten även vintertid.
  Vi finns ca 17 km utanför Nyköping vid kusten (väg 219), du ser havet från stallet och våra ridvägar är många - inte minst stigarna i skogen. Här finns också en ridbana som är upplyst vintertid.
  Månadshyran inkluderar fri tillgång på analyserat hösilage samt halm.
  Oftast är någon hemma och har uppsikt över hästarna. Du tar ansvar för din häst, men vi hjälper varandra när det behövs.
  Välkommen att ringa för mer info!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad