Plats på lösdrift och sommarbete

 • Annonsid: 1570710
 • en månad sedan
 • 129 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  I utkanten av Borsökna (ca 10 min promenad till buss) finns möjlighet för uppstallning på lösdrift av två stycken valacker. Tanken är att de ska få gå tillsammans i en mindre flock med 3-5 hästar. I dagsläget har jag två snälla valacker som kommer flytta in på gården den 1/6.

  På gården finns ca 5 hektar av olika hagar för hästarna. I varje hage finns tillgång till vindskydd beroende på årstid varierar storleken på skydden. Till sommaren kommer de gå på bete i stora gräshagar som är varierade och består av både skog och gräsytor med ett mindre vibdskydd. Till hösten byter hästarna hage till en med större vindskydd och mindre gräsyta.

  Möjlighet finns att ställa in häst i box vid behov, men tanken är att hästarna ska få vara hästar och därför vara ute dygnet runt. På gården finns en mindre belyst ridbana och i skogarna runt omkring finns fina ridvägar.

  I hyran för sommaren (jun-aug) på bete ingår daglig tillsyn av hästar där fri tillgång till vatten ordnas av oss.(1000 kr/månad)

  Höst/vinter daglig tillsyn, fodring 3-4 tillfällen/dygn samt strö till ligghall. (2000 kr/månad)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Borsökna, Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad