Ponny för promenader och annat mys finnes

 • Annonsid: 1382787
 • 16 dagar sedan
 • 181 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag är på jakt efter någon som saknar att umgås med hästar utan att vilja rida/köra. Du vill ta promenader, mysa, kanske trickträna osv. I och med att han är så pass ung så vill jag sköta den mer pulshöjande motionen av honom själv.

  Pinto är en 3,5 år gammal valack. Oklart hur hög han är, men gissar på ca 140 cm. Han är supermysig och social av sig, de flesta i stallet funderar på om han verkligen är en häst eller om han i själva verket är en förvuxen hund. Klickade in honom förra året, det förstod han snabbt och tyckte var kul, har inte tränat så mycket sedan dess så det lär behövas lite uppfräschning av minnet på den fronten. Jag skulle säga att han i princip är helt trafiksäker då han endast reagerat på bussar vid enstaka tillfällen, utöver det så verkar han knappt märka att det finns någon trafik på vägarna. I skogen så går han fram överallt utan minsta bekymmer. Han är något lat (förmodligen pga sin mage som är för stor för sitt eget bästa) och kan stanna ibland, men ger med sig och hänger ändå med igen efter några sekunder. Han är piggare på stigar, över stock och sten, än vad han är på vanliga vägar.

  Jag letar efter någon som vill umgås med honom kanske två dagar i veckan (helst måndagar och tisdagar) men jag är öppen för förslag på den fronten om du vill vara där mer eller mindre. Du använder mjuka metoder med positiv förstärkning. I stallet finns det omklädningsrum med tillgång till eget skåp. Det finns ett fikarum med mikro och kallvatten (finns vattenkokare) samt kylskåp. Givetvis finns det tillgång till toalett.

  I och med att det inte är aktuellt med någon ridning/körning så vill jag inte ha något betalt utan jag är bara glad över att få lite avlastning. Det enda som du behöver göra är de vanliga sysslorna, dvs mockning och slänga in hö/vatten. Han står på halmbädd, jag sköter påfyllningen av halm så du behöver bara mocka ut skiten. Ca var sjätte vecka så har jag hagvecka och då kollar man så att det finns vatten i hagen och drar en vända med grepen innanför grinden, väldigt enkelt.

  Stallet ligger i Låssby, svart express går från centralen i Göteborg och stannar ca 8 min promenad från stalldörren. Hållplats Låssbyvägen. Det finns även gott om parkering om man hellre tar bilen.

  Hör av er om ni har frågor!

  Jag vill att du är minst 20 år gammal.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad