Ponny för utbildning/träning/tävling

  • Annonsid: 1335618
  • 3 månader sedan
  • 98 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
3 000 kr
Sammanfattning
  • Inriktning:
    Dressyr
  • Mankhöjd (cm):
    11111111

Hej!
Söker du ryttare som kan utbilda din unghäst, en person att ha din ponny till försäljning hos, eller vill du få upp tävlingsresultat på den?
Då ska du fortsätta läsa!
Nu har vi plats att ta emot en ponny (kat B, kat C, kat D) för försäljning/utbildning/tävling&träning
Ryttarinnan i fråga blir 13 nu i december, väger ca 50kg och är 155 lång.
Emmie, som hon heter, satsar på dressyren och utbildar sin egen c-ponny, de är på LA-nivå nu.
Emmie är redo att starta högre, men inte ponnyn ännu.
Planen är att få rida mästerskap med nuvarande ponnyn i framtiden, och vi väljer att skynda långsamt och vara noggranna hellre än att stressa upp i klasserna då det är en högkänslig och svår ponny där all kommunikation måste sitta till 120% innan det klaffar.
Emmie är en otroligt känslig och anpassningsbar ryttare. Snabb på att berömma samt korrigera.
Hon rider med en otrolig känsla och är klok som en bok gällande hästhållning och ridning trots sina ynka knappt 13 år på jorden.
Fler videos på Emmies ridning finns att se på hennes instagram, @emmiegranfors, där finns videos både där hon rider sin egen ponny samt kompisars.

Under högsäsong tävlar vi iprincip varje helg med vår ponny, och där känner vi att det inte räcker med en ponny riktigt, utan hon vill utvecklas mer och få fler timmar i sadeln. Dock spelar det ingen roll om det är en grön ponny som ska introduceras långsamt eller en mer rutinerad ponny som ska tävlas upp - hon vill som sagt få mer erfarenheter från alla sorters hästar och bra referenser inför framtiden. Därav behöver det inte vara en tävlingsponny, utan det är lika intressant med en ponny att utbilda. 😊

Vi som är med Emmie i stallet dagligen är jag och hennes mamma. Jag har själv tränat dressyr upp till MSVC och hoppat upp till 125. Jag är den som sköter det mesta markjobbet såsom longering/tömkörning. Emmies mamma har också alltid haft häst, och tävlat/tränat dressyr. God unghäst vana finnes hos oss alla tre.

Vi står i ett mindre stall med tre boxar, varav en är ledig. Stallägaren tävlar dressyr upp till MSVB med sin storhäst.
Hästarna har mycket utevistelse, noga uträknade foderstater och är otroligt väl omhändertagna.
Vi är sponsrade av en fantastisk duktig hästmassör och har henne ute regelbundet. I övrigt tas hästarna till equiterapeut ca var 4e månad och vetcheckas en gång om året, eller oftare vid behov.

Vår tränare åker från Stockholm, och har jobbat som beridare hos Isabell Werth. Han är otroligt duktig och noggrann, och vi är otroligt nöjda med utvecklingen som skett sen vi började träna för honom.

I det stora hela har vi ett fantastiskt team och är OTROLIGT noga med våra hästar och deras välbefinnande.
Emmie hoppas på att kunna arbeta med hästar i framtiden, och därför har vi valt att redan nu börja skaffa referenser inför framtiden.

Den kostnaden som blir för dig som ägare, är ca 3000-3500kr i månaden, vilka då täcker stallplats, skoning var 6e vecka, grovfoder och strö.

First ad
Kontakta annonsör

 Vingåker, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad