Satsande medryttare sökes

 • Annonsid: 1501243
 • 2 månader sedan
 • 1086 Visningar
 • 43 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Hej! Vi söker nu en medryttare till vår ponny Fritz. Han är en D ponny på 14 år och har världens mest underbara personlighet.

  I ridningen är han väldigt snäll. Men han är lite utav ett projekt då han kan skena och bocka så du bör ha erfarenhet utöver ridskola. Vi söker någon som vet att de klarar av en sådan häst då vi inte kan ha så många provridningar.

  I dressyren är han outbildad och behöver en duktig ryttare som kan utbilda och jobba honom rätt.
  Han älskar att hoppa och gör det med väldigt fin teknik. Dock krävs det att du rider med ben och säte då han kan bli lite bekväm.

  Vi söker någon som vill utvecklas mer i ridningen från en nivå som motsvarar hoppgrupp på ridskola. För att säkerställa rätt nivå vill vi att du skickar referens och filmer. Vi sätter upp ett schema som passar dig och din kunskapsnivå. Du rider 2 gånger i veckan och utöver det får du gärna vara med och hjälpa till någon dag extra. Vi kommer alltid att vara med i stallet på grund av stallreglerna.

  Vi satsar på Fritz i hoppningen och söker därav en medryttare som vill hoppa lite högre

  Du får som yngst vara 13 år

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kungsängen, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad