Ponnys sökes till unik småskalig lektionsverksamhet (105-130cm)

 • Annonsid: 1470371
 • 2 månader sedan
 • 136 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd:
  110 cm
 • Födelseår:
  2016

Nu söker vi två tillskott till vår lilla lektionsverksamhet! Ca 105-130cm.
Vi har ett unikt upplägg med hästarnas välmående och hållbarhet ständigt i fokus varpå ponnyerna endast går lektioner 3 dagar i veckan. I små grupper om 4 ekipage trivs ponnyerna och varje elev får synas. Variation på arbete och motion är stor både lektionsmässigt och vid sidan av för att resultera i en glad och motiverad ponny - som vill vara med. Vi rider, tränar och har kul på dressyr/hopplektion, hinderbanor, tävling, barbacka och balansträning, teori, uteritter, lektioner på ängen, tömkörning, körturer, vattenträning, klättring, cykling, vanliga hederliga promenader och mycket mer. Beroende på ponnyns storlek utbildar/stärker jag gärna från marken/ryggen däremellan. Vi var stor erfarenhet av unghästar och dess utbildning och arbetar vid sidan av även med detta.

Vi söker den ponny som vill vara med, oavsett ålder - dock minst 4 år. Välkomnar ponnyer med egenheter men avstår bockponnyer. En ponny som är snäll och relativt stadig i galopp är vad som önskas i dagsläget, annars ingen speciell utbildningsnivå.
Vi har under ca två år bedrivit denna verksamhet med som mest 7 ponnyer i åldern 8-26. Här går lilla gänget i flock i en hage med liten skogsdel och nybyggd ligghall. Vi finns på Wärmagård i Fullösa i ett trevligt varmstall med tillhörande ridhus, paddock och fina ridvägar.
Någon som vet eller har någon ponny som skulle vilja komma hit och förgylla våra dagar?
Vi kan åka genom hela Sverige för rätt ponny! 🌸
På foder eller köp max 20 000:-.
Det går bra att skriva meddelande här på Hästnet, maila eller ringa.
- mcarro@live.se - 0739204191 -

First ad
Kontakta annonsör

 Götene, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad