PRAKTIKPLATS I TÄVLINGS/UTBILDNINGSSTALL

 • Annonsid: 1384783
 • 6 månader sedan
 • 1731 Visningar
 • 32 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Praktikplats finnes för dig som ska ha praktik via skola/gymnasium/arbetsförmedlingen - lön betalas alltså inte ut.

  Här på KullerstaEquestrian jobbar vi alltid med att sätta hästen i första hand. Vi föder upp hästar, säljer, tävlar och utbildar. På gården finns hästar och ponnyer i alla åldrar och på olika nivåer. Vi är främst inriktade på hoppning men har även gångartshästar i avel och träning emellanåt.

  För att ha din praktik här vill vi att du har god hälsa såväl fysiskt som psykiskt. Du ska ha god samarbetsvilja och arbetsmoral. En fördel är såklart om du har unghästvana/hingstvana men inget måste. Vi anpassar arbetsuppgifterna utifrån din kunskap och dina erfarenheter. Det finns möjlighet till en hel del ridning om vi bedömer att det är säkert och givande för dig och hästen.

  Det går dåligt med bussar hit så körkort för bil eller moppe är nästintill ett måste. Boende kan finnas tillgängligt.

  Här på gården är vi glada och kärleksfulla mot såväl fyrbeningar som tvåbeningar. Om du tror att detta kan vara rätt ställe för dig att spendera dina praktikdagar/veckor på så är du varmt välkommen att höra av dig!

  telefon: 0735208509
  mail: info@kullersta-equestrian.com
  facebook: KullerstaEquestrian

  First ad
  Kontakta annonsör

    Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad