Prestationsstammad mörkbrun WPB

 • Annonsid: 1762935
 • en månad sedan
 • 723 Visningar
 • 19 Favoritmarkeringar
40 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Allround, Fälttävlan, Dressyr, Avel
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd:
  147 cm
 • Kön:
  Hingst
 • Födelseår:
  2022
 • Färg:
  Brun
 • Namn:
  Angelstar Le Matsjo
 • Ursprungsland:
  Sverige

Angelstar Le Matsjo är född 18/4 - 2022. Han har ett underbart temperament, precis som alla hans syskon. Detta är en guldklimp som kommer göra sin blivande ägare lycklig!
Le Matsjo rör sig oerhört bra, i alla gångarter! Förväntad mankhöjd är ca 146-148 cm och färgen blir mörkbrun med 4 vita ben och bläs. Han är leveransklar i oktober/november.

e: Cameron TG
u: Beech Hay Myth KWD 145
ue: Pentrefelin Taliesin

Pappan Cameron TG är en Welsh Partbred med utmärkt holländsk prestationsstam, speciellt i dressyr. Han är efter hingsten Veenstra´s Grapjas som tävlat MSV B dressyr, som i sin tur är efter hingsten Klein Roderijs Cocktail & stjärnsto´t Veenstra´s Anita (som är efter hingsten Le Matsjo). Moder till Cameron TG är Cinderella Spring TG, vars stamtavla är fylld av framgångsrika ridponnys i Holland & Europa.

Modern Beech Hay Myth är en ELIT-premierad Welsh Cob. Hon är visad i Wales med framgång och flerfaldigt guldbelönad & championbelönad i Sverige. Hon är syster till internationellt tävlande hopphästar, dressyrhästar & körhästar. Morfar är på topp-tio-listan i USA över presterande hingstar av alla raser. Myth har väldigt hög ridbarhet och rids lätt av både kunniga ryttare, nybörjare & små barn. Hon har väldigt mycket ”will to please”.
 
Han kommer lämpa sig väl som både inom hopp, dressyr, western, körning & akademisk ridning.
En bror till Le Matsjo, Hällebo Meriadoc KWD77 är godkänd hingst och tävlas i både hoppning och MSV dressyr bland storhästar (han själv är D-ponny), en syster Hällebo Maid Melissa tävlar framgångsrikt i dressyr, även hon bland storhästar trots att hon är ponny. Ett annat syskon har blivit inkörd & ska tävlas i körning. Flera av hans syskon är guldbelönade på utställning. Hans mor har ett fantastiskt psyke, som hon lämnar till alla sina avkommor.
 
Våra föl säljs alltid regelbundet avmaskade & verkade med påbörjad grundvaccination. De är mycket välhanterade & det innebär följande:
Vana att stå själva uppbundna i en stallgång, lyfta alla fyra fötter, bli ledda & följa enkla kommandon & stå själv i boxen.
Han kommer registreras hos SWF som Welsh Partbred

Häst uppfödd av oss, som visas för Kvalitetsboken med bra resultat vid 3 års ålder, tilldelas en bonus i form av pengar eller rabatt vid köpa av ny häst här.
 
Det finns mycket mer att berätta om Angelstar Le Matsjo, hans syskon och stamtavlan, så tveka inte att ringa för utförligare information. På stuteriet finns syskon & släktingar att titta på också.

First ad
Kontakta annonsör

 Ulricehamn, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad