PRESTIGE SYNCHRONY 17/33

 • Annonsid: 1751092
 • 2 månader sedan
 • 96 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
32 000 kr

 • Märke:
  Prestige
 • Bomvidd:
  Vid
 • Storlek:
  17'
 • Typ:
  Hoppning
 • Modell:
  Synchrony
 • Skick:
  Begagnad

Hoppsadel brun som är anpassat för kvinnligt bäcken! Endast använd på en häst vid hoppning och uteritt. Uttagen 2021. Passar dom flesta hästar.

Nytt pris: 46 749:-
Pris: 32 000:- eller bud.

Kan ses i Bromma, Ekerö, Sala. Kan skickas med blocketpaket eller FaceTime vid posten.

Mer info:
Prestige Synchrony hoppsadel har en helt revolutionerande bom och stoppning, som kan ses genom den genomskinliga ytan under bommen. Prestige Synchrony hoppsadel kan genom sin utformning sadlas längre fram och ger en close contact känsla mellan häst & ryttare.

Prestige Synchrony hoppsadel revolutionerar genom sin innovativa Coccyx-protection-system (CPS), som är en ny geometrisk formel för sadelutveckling. Prestige Synchrony hoppsadel har genom denna metod, CPS, injicerade membran med olika nivåer av stötdämpning för att fungera stötdämpande för både häst & ryttare.Sadeln dämpar effektivt en häst som är svår att sitta på och mildrar stötarna i ryggen på hästen, från en ryttare som "skumpar" i sadeln. CPS-konceptet är utformat för att skydda ryttarens sittben, svanskota och rygg.

På Prestige Synchrony hoppsadeln är den främre delen av bommen, vid manken, vidare än på de flesta andra sadlar, för att på så vis ge en ökad frihet för manke och Trapeziummuskulaturen. Detta leder till att hästen kan röra sig utan begränsningar i alla tre gångarter, samt vid hoppning. Bomspetsarna är bakåtflyttade, för att tillåta att man sadlar något längre fram, utan att för den skull trycka på bogbladen.

I Prestige Synchrony hoppsadeln blir ryttarens position djupt ned i sadeln, för att komma riktigt nära hästen, utan att för den skull blockera hästens rörelser. Sätet är något bredare än på de flesta andra Prestigesadlar. Detta, tillsammans med de nya membranen, gör Prestige Synchrony hoppsadeln extremt bekväm. Kortare och anatomiskt formade bossor ger en bredare kontaktyta, vilket innebär att ryttarens vikt fördelas över en större yta, vilket är mer skonsamt mot hästens rygg. Smal midja men brett säte.

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad