Prestige X-D1 Lux Zero, dressyrsadel NYSKICK

 • Annonsid: 1339759
 • 2 månader sedan
 • 136 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
30 000 kr
Sammanfattning
 • Märke:
  Prestige
 • Bomvidd:
  Normal
 • Storlek:
  17'
 • Typ:
  Dressyr
 • Modell:
  X-D1 Lux Zero
 • Skick:
  Nyskick

Prestige populära D1-sadel ger extra bogfrihet och gör att ryttaren kommer djupare ner i sadeln utan att bli begränsad i rörlighet, tack vare utskurna hål i bommen som fyllts med stötdämpande material. Vid ryttarens lår är kåpan utskuren och fylld med Thermo Sensitiv, vilket gör det lättare att komma intill med överskänkeln. Sätet ger stöd för svanskotan vilket hjälper till att hålla bäckenet i rätt position. Sadeln har paneler med elastiskt honeycomb-material, vilket gör att det inte behövs lika mycket stoppning och panelerna är tunnare utan att riskera obehag för hästen. De tunnare panelerna gör också att ryttaren kommer närmare hästen. Lux-läder, ullstoppad, stora klossar, djupt säte. Färg: Svart. Storlek: 17''. Bomvidd: M. Kåpstorlek: M.

Prestige Trapezium Pad i memoryskum, att använda framtill under sadeln över trapeziummuskulaturen jämnar ut trycket från sadeln. Hjälper hästen att få ett bättre sadelläge. Memoryskum gör att den återgår till utgångsläget efter varje användning och inte blir platt och mister sin funktion. Hästen rör sig bättre och mer bogfritt med pad på.
Nypris: 48 799 kr för sadel och 799 kr för pad. Nu: 30 000 kr.

Prestiges RP-dressyrgjord är tillverkad i två delar, en rund platta som ligger an mot hästen och en gjord som löper fritt genom plattan. Sadelgjorden är fri att röra sig både i sidled och diagonalt vilket gör att den rör sig helt fritt med i hästens rörelser. Plattan ligger still mot hästen vilket betyder att det inte det skapas någon friktion mot hästen när sadelgjorden följer hästens rörelser. Plattan sprider trycket och gör så att det mest ömtåliga punkterna på hästens sadelläge lämnas fria. 75 cm.
Nypris: 4299 kr. Nu: 2000 kr

Sprenger stigbyglar System 4 är en stigbygel med flera funktioner, den avlastar ligament och leder hos ryttaren i och med att hälen alltid hamnar i en bra position. System 4 är ledad och upplevs också som säkrare. Stigbygeln är gjord i rostfritt stål och har svart gummering över lederna, samt svarta stigbygelplattor.
Nypris: 2100 kr. Nu: 1000 kr.

Stigläder, Ideal Dressage från Prestige är gjorda av mjukaste skinn utanpå stabilt och otöjbart nylon. Stiglädret är envägs och längden regleras nere vid stigbygeln för att optimera känslan i sadeln och för att slippa ha spännet vid låret. 80 cm.
Nypris: 1099 kr. Nu: 500 kr.

Allt är inköpt hösten 2016 men använd ytterst begränsat pga skadad häst. Nyskick.

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad