Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet

Privatstall i Nacka

Saltsjöbaden
1 månad
4 400 kr
Detaljer
Annons ID
1772389
Visningar
1358
Favoriter
37
Plats
Annonstyp
Finnes
Beskrivning
Charmigt privatstall med eget ridhus i Nacka 20 min från Stockholm City.
Välkommen till Skogsö Stall i Saltsjöbaden. Stallet ligger beläget i fina omgivningar på en halvö med Baggensfjärden om knuten. Vi har eget ridhus på 15 hästar och A-C tränare varje vecka. Stallarna har 8 respektive 7 boxplatser och består av nya o gamla stallet.
Vårt ridhus har måttet 22 x 42 m och underlaget består av fibersand, bredvid stallarna har vi en ridvolt med grusunderlag. Omgivningarna bjuder vackra uteritter med slingrande skogsstigar. Hästarna går i sto och valack flock med utevistelse 07:30-16:30 varje dag. Vi ser gärna att du är träningsintresserad eftersom vi har tränare i hoppning och dressyr varje vecka. Hovslagare, veterinärer, kiropraktorer och massörer kommer regelbundet. Stallet ägs av Stall Skogsö AB och drivs kollektivt, vilket innebär två pass/vecka/häst och helgtjänst var fjortonde helg. Vi har fodring fyra ggr/dag med hö/hösilage samt kraftfoder. Kallhyran är 4.400/månad. Kostnad för foder och strö tillkommer beroende på din egen förbrukning. Kraftfoder köper du själv. Din häst ska vara max 165 cm, trevlig, välhanterad, utan olater och fungera väl i flock. Tyvärr kan vi inte ta emot unghästar. Vill du veta mer - titta gärna på vår hemsida www.stallskogso.se . Kommunalt åker du Saltsjöbanan / buss från Slussen 35 min, med bil ca 20 min. Varmt välkommen till oss. Skicka ett mejl eller slå gärna en signal på tel 070-304 3905 för frågor och för att presentera dig och din häst.
Tina J.
-
14 timmar
Medlem sedan:11 år
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
4 400 kr
Tina J.
-
14 timmar
Medlem sedan:11 år
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet