Problemhäst eller hjälp med inridning/utbildning?

  • Annonsid: 1324503
  • 14 dagar sedan
  • 39 Visningar
  • 1 följare
Inget pris

Mitt namn är Johanna och jag är 22år gammal och letar efter nya projekt att jobba med, jag är ganska liten så kan jobba med både stora hästar och ponnyer.

Det allra bästa jag vet att jobba med är de lite bråkiga hästarna/ponnyerna både från marken och från ryggen, jobbar mycket med att vinna tillit och respekt och att lyssna på vad hästen behöver hjälp med för att gå på samma spår som vi tvåbenta.

Hjälper mer än gärna även till med inridning/vidareutbildning och även träning (ev. Tävling inriktning hoppning) och försäljning.
Jag berättar gärna mer om mig själv vid intresse och referenser finns.

Allra mest befinner jag mig på Gotland men ibland kan jag vistas på fastlandet också, kan åka över i ett par dagar då och då mot ersättning.
Jag gör det här för att jag älskar att vistas och jobba med hästar så därför kräver jag inga betalningar mer än reseersättning.

Det finns möjlighet att lämna sin häst i mina händer här på Gotland men då kommer ägaren få stå för alla utgifter såsom stallplats, foder, hovslagare, vet etc. (ev. Träningsavgifter om instruktör ska vara inblandat)

Öppen för förslag så bara släng in ett mejl eller slå en pling.

Mvh Johanna

First ad
Kontakta annonsör

  Gotlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad