Professionell Relationsbaserad Hästutbildning från Liberty till Piaff

 • Annonsid: 1537873
 • 3 månader sedan
 • 246 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Professionell Horsemanship tränare sedan 20 år, tillbaks i Sverige och Blekinge, erbjuder Relationsbaserad Häst- och Ryttarutbildning i Liberty, Vid Hand och Bettlös Balanserad Ridning (Klassisk Ridkonst) problemlösning, tillridning etc.

  Jag är utbildad i Horsemanship, Liberty, Western, Klassisk Dressyr och Akademisk Ridkonst. Jag startar alla hästar fria utan utrustning baserat på hästarnas eget språk (flockritualerna) och hästens fria vilja och bygger relationen med sammankoppling, ömsesidig tillit och respekt , ledarskap, villighet och fokus genom Förbindelse, Energi och Kroppsspråk.

  Stor del av utbildningen läggs först på marken med hästen fri där jag skapar en genuin connection.
  Jag använder INTE rundcorall, tryck-och eftergift metoder, tvång, konsekvenser, klickerträning eller godis. Jag är utbildad i en relationsbaserad hästkommunikation i Liberty enskilt av Carolyn Resnick i USA 2014, (känd från filmen "The Path of The Horse" som levde redan som barn med vilda hästar och lärde sig deras kommunikationssystem).
  Jag har också gått kurs för Klaus F. Hempfling, Danmark (2015) och Frédéric Pignon, Frankrike (2017).

  När grunden är lagd i frihet arbetar jag hästen Vid Hand i markarbete och skolorna med cordeo/cavesson och balanserad ridning bettlöst. Jag använder mitt koncept "The Art of Lightness - Feeling of Touch.

  För mig är det viktigt att skapa harmoni med hästen utan dominans, konsekvenser och underkastelse. Jag baserar träningen på samarbete, harmoni och partnerskap genom sinne, kropp och själ.

  Jag har två års utbildning i franske dressyrmaster Phillippe Karls "School of Lightness" för hans fru Bea Borelle, privatlektioner i Portugal, lektioner för dressyrmaster Craig Stevens. Workshop för Anja Beran, Tyskland och 4+ månaders utbildning för Marius Schneider i Tyskland, master i Akademisk Ridkonst.

  Jag växte upp med hästar, hoppning och western. Utbildade mig till instruktör i Natural Horsemanship 2010, blev därefter certifierad i Parelli Level 3 men ändrade helt bana och arbetar sedan ett antal år på ett djupare och friare plan helt relationsbaserat med hästar från Liberty till Piaff. Driver företaget Relationship based Art of Riding.

  Jag erbjuder privatlektioner, online coaching samt kan bokas för kurser i hela landet. Jag kan hjälpa dig med kommunikation, relationsträning, utbildning av din häst i Liberty, Vid Hand, inridning/tillridning, problemlösning etc.
  Jag kan även ta emot hästar i träning (ej eget stall för närvarande).

  Kolla gärna in min hemsida och Youtube kanal.
  https://relationshipbasedartofriding.com/
  https://www.youtube.com/Relationshipbasedartofriding
  https://facebook.com/Relationshipbasedartofriding
  info@relationshipbasedartofriding.com
  /Anneli Westlund

  First ad
  Kontakta annonsör

   Karlskrona, Blekinge län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad