Projekt - underbar valack

 • Annonsid: 1367424
 • 2 månader sedan
 • 1209 Visningar
 • 19 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Sällskap, Övrigt
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  167 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2010
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Lloyd
 • Ursprungsland:
  Irland

Jag letar efter ett nytt hem till min häst.
Jag söker någon som vill ha en häst som är fantastiskt rolig att arbeta från marken, som vill göra rätt och är nyfiken och väldigt social. Någon som kan erbjuda ett aktivt hem. Lloyd gillar att gå med som handhäst vid ridturer, klättra på stenar och pallar, följa efter lös, tömköras, gå långa promenader, bada och vara med på det mesta. Han skulle säkert stortrivas med någon som håller på med frihetsdressyr och som har lagt ridstövlarna på hyllan för gott. Lloyd är världens goaste häst, idag lugn och trygg i de flesta situationer. Man behöver dock kunna läsa av honom och hjälpa honom ur situationer som stressar honom innan det slår över. Han är trafiksäker, van vid hundar, barn, traktorer. Han går idag i blandflock på lösdrift, har stått på box men då krävs mycket utevistelse för att han ska trivas. Jag vill att han går med andra hästar då han är mycket social och en god flockmedlem, hög i rang men inte dum. Han har gått i stor blandflock och med bara en kompis. Han kan lämnas ensam i stall och hage. Han går barfota och har så gjort i princip hela tiden.
Lloyd är en stor kallblodsvalack på ca 167 cm, 10 år. Han är av tidigare ägare importerad från Irland för ett antal år sedan och något i hans bakgrund har gått väldigt snett. Han var mycket orolig och rädd när han kom till Sverige men är idag en lugn, glad och välmående kille. Han rids inte och jag ser helst att han slipper fler försök att bli ridhäst, eller hamnar hos någon med stor kunskap och erfarenhet som på ett mjukt sätt kan komma till rätta med problemet. Han är riden tidigare då han var på utbildning, filmer finns på www.naturalhorsetraining.se, Lloyd i träning 4 månader. Han lämpar sig inte heller för körning. Han går fint med som handhäst och är lyhörd för kommandon. Han är snäll och social.
Jag berättar gärna mer vid vidare kontakt och kommer att vara helt öppen med de problem som finns, för Lloyds skull.
Jag är ute efter en bra lösning för Lloyd. Min tid, kunskap och erfarenhet räcker inte riktigt till. Han förtjänar en "egen" människa, som har tid och ser den fantastiska häst han är. Jag kommer att vara noga med var han hamnar och är öppen för en fodervärdslösning. Han finns idag i Sandviken, inte långt från Gävle.
Medhjälpare några dagar i veckan om han står kvar hos oss är också intressant, vi har inte platsbrist, det är tiden som inte räcker till.
Brevvänner undanbedes, men är du seriöst intresserad och tror dig kunna erbjuda Lloyd ett gott, varaktigt hem är du välkommen att höra av dig!

First ad
Kontakta annonsör

 Sandviken, Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (9)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad